Press

Presse 2017

 

All My Exes spiller møgbeskidt folk med rødder i country og blues 

 

Der serveres alt fra afdæmpede numre til festlige dansetunes. Og når banjoen er i spil, kan ingen stå stille. Bandets skaber og frontmand, Steffen Christensen, er vokset op i Tønder og har fået Tønder Festival ind med modermælken. Det kan høres på All My Exes’ umiskendelige folk-sound, ligesom teksterne kredser om livet i den Sønderjyske muld.

 

All My Exes’ tre albums er skrevet, indspillet og produceret af bandet selv. Det hele er blevet til i deres private lydstudie, hvor de gennem tiden har opbygget deres helt egen lyd. All My Exes’ originale hjemmebryg er også nået frem til de etablerede medier. Singlerne ’Me and My Boys’ og ’She Takes Whatever She Wants’ fra albummet ’From the hen house’ blev bl.a. spillet jævnligt på P4 og P5.

Det er altid en festlig oplevelse at høre All My Exes live. Siden debutalbummet ’From Nashville to El  Paso’ fra 2013 har de turneret landet rundt og spillet utallige koncerter. Fra større festivaler og etablerede spillesteder til små, private, akustiske koncerter i folks private stuer. All My Exes har efterhånden fået opbygget en solid fanskare, og det kan ses på de mange udsolgte koncerter.

 

All My Exes søger bevidst nye veje og udfordrer gerne countrygenren. De er netop nu i gang med deres fjerde udgivelse. Hvor dén ender er endnu uvist.

 

All My Exes består af Mikkel M. Christensen på guitar, Lars Andersen på trommer, Mads Løvenholdt på kontrabas og Steffen Christensen på banjo og vokal.

 

Udgivelser:
Blues, 2016
From the hen house, 2015
From Nashville to El Paso, 2013

 

#banjostagedive

#merbanjo

#banjodap